top of page

Нова бранд идентичност и UI дизайн за мобилно приложение

Актуализирано: 17.10.2023 г.

4her e мобилно приложение тип маркетплейс, в който различни хора/бутици могат да продават женски дрехи, обувки, козметика и аксесоари. Приложението също така има сайт и мобилна версия.


След обстоен преглед на бранда и функциите на приложението решихме, че трябва да обновим логото, цветовата палитра и да направим някои промени по интерфейса.


Нова цветова палитра


Започнахме с промените по цветовата палитра. Искахме да създадем комбинация, която е универсална, лека за окото и привлича женската аудитория. За целта се спряхме на нюанси като лавандула и мента за 2 основни цвята, които допълнихме с класически варианти на черно и кремаво.Ново лого за 4her


Продължихме с изграждане на ново лого. Концентрирахме се върху създаването на универсален, изчистен и лесно четим знак, който стои добре върху иконка за апликация.
UI дизайн на мобилно приложение


След това изтествахме функциите на апликацията, създадохме нови иконки за главните менюта и категории, адаптирахме новата цветова палитра и изградихме цялостен прототип с новия вид на 4her.Ако имате нужда от нов облик за Вашия бизнес или сайт не се колебайте да се свържете с нас.10 преглеждания0 коментара

Comments


bottom of page